Знайдено маму 3-х дітей, яку два тижні розшукувала вся Україна! Те що вияснилось ш0кувало всіх ФОТО

Uncategorized

Два тижні тому не лише Волинь, а й Україну загалом сколихнула звістка про те, що 11 травня багатодітна мама Руслана Вигнанець із села Борохів Ківерцівського району, вийшла з дому у напрямку села Піддубці Луцького району і не повернулась.

Учора, 25 травня, у секторі комунікації поліції Волинської області повідомили, що 24 травня жінку розшукали у Київській області. «Її життю нічого не загрожує», — йшлося у скупому повідомленні. Тим часом Інформаційному агентству Волинські Новини стали відомі нові подробиці заплутаної історії.

Загрузка...

Зокрема, як нам повідомили джерела у правоохоронних органах, спочатку на слід Руслани Вигнанець вдалося натрапити через активність банківської картки жінки у одному із банкоматів на території Київської області. Окрім того, багатодітна мама у телефонному режимі дала про себе знати одній із своїх доньок. У повідомленні волинянка просила дитину не хвилюватися, мовляв, вона жива і здорова.

Попри те, що жінку вдалося відшукати, за станом на сьогодні до рідного Борохова вона так і не приїхала.

Таку інформацію підтвердили й односельці 32-річної Руслани.

Зокрема, один із сусідів сім’ї розповів, що з 11 травня і донині не бачив багатодітної мами ні у подвір’ї, ні будь-де на території села.

Loading...

«Загалом, сім’я нормальна. Хороший голова сімейства, постійно на заробітках, і Руслана — гарна мама, діти у неї доглянуті, чистенькі. Не знаю, що там у них трапилося, але схоже на конфлікт. Родичі жінки нічого нікому не розповідають, все вкрито мороком», — каже односелець родини.

Варто додати, що увесь час, поки тривали пошуки, чоловік жінки Тарас Вигнанець публікував дописи досить цікавого змісту, ніби він знав, що з жінкою все гаразд і просив її повернутися додому.

«Мамо, ми сумуємо», «Мамо, повчи зі мною уроки», — звертався він до жінки, використовуючи фото спільних дітей.

У селі подейкують, що Руслана Вигнанець, яка раніше працювала на заводі «Кромберг енд Шуберт», шукала нову роботу.

«Кажуть, що вона у неділю, за день до свого зникнення, шукала по хаті якісь гроші. Набрала кредитів. Ніби десь під Києвом знайшла роботу і доглядає дитину-інваліда. Дивним є те, що пішла з дому посеред ночі. Вся Україна її шукала, і тут Руслану знаходять, жива-здорова і ніби все добре. Хоча у селі її й досі нема. Нащо так дітей шокувати? Старша доня Руслани й Тараса дуже хвороблива, а менший син – надзвичайно вразливий, мені важко уявити їхній стан», — розповіла односельчанка, й додала, що достеменно про подробиці сімейного конфлікту у сім’ї Вигнанець односельцям невідомо майже нічого.

Разом із тим чоловік жінки Тарас лише коротко зазначив, що «Руслана знайшлася, у неї все добре». І лаконічно подякував за співпрацю у пошуках.

Loading...

Інформаційне агенство Волинські Новини спробувало вийти на зв’язок із Русланою Вигнанець, написавши їй у особисті повідомлення у соціальних мережах. Однак, поки що усі повідомлення на три ймовірні сторінки жінки у Facebook лишились непрочитаними.

Залишається, лише здогадуватись, чому багатодітна мама вирішила вчинити, наче славнозвісна Мелашка з «Кайдашевої сім’ї». Можливо, через деякий час сама Руслана Вигнанець розповість про мотиви свого вчинку.

А поки що багато запитань, на жаль, залишаються без відповіді.

Нагадаємо, жительку села Борохів Ківерцівського району Руслану Вигнанець, що зникла 11 травня, розшукали. 24 травня, 32-річну волинянку знайшли у Київській області. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Увечері 11 травня жінка пішла з дому у напрямку села Піддубці Луцького району і не повернулась. Вдома на неї чекали чоловік та троє дітей.

Джерело

Loading...