Комаровський: “Це розвод! Нас з вами просто обманювали…” “Люди, не витрачайте гроші…” Викриття про дезінфецію рук (Відео)

Uncategorized

“Для мене дурзі це справжнє відкриття , після того, що я дізнався я знаходжуть чесно кажучи в культурному шоці” – заявив Комаровський!

Доскрольте до кінця щоб переглянути відео

Загрузка...

Відомий Лікар, Євген Олегович Комаровський записав відео в якому розкрив процедуру дезінфекції рук в умовах карантину і епідемії і розвіяв чутки щодо доцільності її у використанні.

“Те , що я сьогодні дізнався мене по правді кажучи шокувало, виявляється для того щоб нормально продезінфікувати руки такими і подібними санітайзерами, потрібно вилити на лодоні приблизно 3 мл розчину і втирати цею рідину протягом 30 секунд.

Тобто те, що ми пшикаємо і розтираємо недостатньо для того, щоб продезінфікувати руки. Скажу навіть більше цього не вистачить щоб знищити мікроби і віруси на ваших руках- заявив Комаровський”

Зі слів лікаря випливає, що всі засоби , а особливо так звані спреї (пшикалки), які зараз дуже популярні серед людей, для ефективної дезінфекції потрібно зробити мінімум 30 пшиків, що звісно ніхто не робить! А тих 3-5 пшиків, які ми зазвичай робимо не достатньо, спиртовий розчин просто висихає і не вспіє подіяти! Тому не тратьте грошей а краще мийте руки з милом:

Loading...

Відео

Loading...