На мockoвії аж підгoрає, коли вони бачать цю новину! Американець довів у суді, що БОРЩ це українська страва!

Uncategorized

37-річний Кілліан Деро Гоффман з Нью-Йорка побачив у супермаркеті у США, власником якого був росіянин, напис: «Борщ — це російська страва». Цей напис так обурив чоловіка, який вболіває за Україну, що він подав до суду на крамницю. І переміг, пише expres.online.

«Подав судовий позов про навмисне введення в оману споживачів. Я використав інформацію, підтверджену міжнародною агенцією (International ISBN Agency), де вказано, що борщ — страва українського походження.

Загрузка...

Цю агенцію дуже поважають у всьому світі, тож у судді не було підстав сумніватися. В результаті, буквально нещодавно, суд виніс рішення на мою користь. Борщ — це українська страва», — говорить чоловік.

Власники магазину були змушені прибрати неправдиву інформацію з вітрини.

Кілліан щебече солов’їною так, що може втерти носа багатьом українцям! Він — американець бельгійського походження. Працює програмістом, помічником юриста, є власником віртуального мобільного провайдера.

«Моя прабабуся була українкою, а прадід — німцем, — розповідає американець «Експресу».

— Він служив солдатом СС, але згодом перейшов на бік українських повстанців, бо ненавидів нацистів і більшовиків.

У Другу світову війну прадідусь, щоб урятувати життя своїй дружині й доньці Алевтині, відправив їх в Україну, у Харківську область, у маленьке село Судиха», — говорить Депо.

Прадід вивів українських солдатів з-під обстрілу дорогою, яку знали лише німці. Згодом його за це розстріляли. У пам’ять про моїх рідних я вирішив вивчати українську мову».

Loading...

Джерело

Loading...