Насправді сьогодні на конференції був не Володя а блаженний Вася. Нєєє ну подумайте реально, хіба наш розумний президент зміг би таку х***ю нести? — блогер

Uncategorized

Я зробила сенсаційне відкриття.. Насправді сьогодні на конференції був не Володя а блаженний Вася.. Так так..  Просто в мені нинька проснувся письменник Шерлок Холмс🤷‍♀️.

Я дивилася цей спектакль і розуміла шо шось не то.. Я закурила дзигара, випила кофе і пішла в ОПУ🤣. І передивилася відосіки.. Бляць то неозброєним оком видно шо на конференції сидів «генератор випадкових фраз» а у відосіках — досвідчений політик, реХУЙматор століття.

Загрузка...

Відео наприклад 15 хв так? Чітко, конкретно, без беее, меее , га го, гу сцяти, срати. А конференція сплошне бе бе бе я випадковість чи стратегія? 🤣

Нєєє ну подумайте реально хіба наш розумний президент зміг би таку хуйню нести?? Це все блаженний Вася — брат близнюк. Його підставляють на кожному кроці..

Я воопше дивуюся такій витримці.. Во Порох — мужик курва. Раз два брата вбив зїв і проблем ніяких. А наш мучисі бідний очко слабе🤣 тому і крісло феном гріють🤣

Брєд я написала правда?? Брєд сивої кобили бо інакше то не назвеш.. Такий самий брєд нині чули ми всі.. Я впевнена шо ніхто з вас не чекав ніц мудрого..

Loading...

Ми не живем в паралельній реальності а все добре бачим, чуєм, аналізуєм.. Та і знали шо таке буде.. Ви думаєте зелебоби прозріють?? Ніт.. Їм вже дали зрозуміти — ви терпіть я хороший я порядочний але я не встигну вас зробити за першу каденцію то піду на другу👌.

Ой зелебоби зелебоби якби ви знали шо ви втворили ви б суху землю під собою гризли.. Бляць хочецця матюкацця сильно піду спати від гріха подалі..

Бережіцця Хунто🥰

Цьотка Галька зі Львова

Loading...