Карантин? Не чули! Натовп пенсіонерів у розпал COVID-19 прийшов на похорон директора заводу (ФОТО)

Uncategorized

У місті Шостка Сумської області понад сотня людей порушила правила карантину й прийшла на похорон директора місцевого заводу.

Як стало відомо OBOZREVATEL, мова йде про завод «Імпульс». 18 квітня на своєму робочому місці там помер керівник Євген Чернов.

Загрузка...

Попрощатися з директором прийшли здебільшого його колеги, серед яких багато людей пенсійного віку. Незважаючи на карантинні заходи, вони зібралися на території заводу і провели в останню путь керівника. Судячи з фото, через таку кількість людей про дистанцію в два метри мови не було й близько.

У ГУНП Сумської області пояснили, за фактом подій уже проводиться перевірка. «Були опубліковані фото, до того ж нам надійшло звернення жителя Шостки щодо можливого правопорушення. Поліція його зареєструвала й розпочала перевірку. Якщо буде доведено порушення карантинних заходів, то відкриємо кримінальне порушення», – пояснив  глава відділу комунікації ГУНП Володимир Крупецьких.

Важливо відзначити, що присутні на похороні порушили одразу кілька правил карантину, ухвалених через пандемію.

По-перше, рішенням Кабміну заборонено збиратися на вулиці більш ніж двом людям. По-друге, Міністерство охорони здоров’я внесло корективи в поминальні процедури й заборонило бути присутнім на прощанні з покійним більш ніж 10 особам одночасно.

Loading...

Джерело

Loading...