Може це неправильно, но я хочу, щоб ви побачили кого насправді вдарив в обличчя водій маршрутки…

Uncategorized

Може я роблю неправильно. Но в постах про бійця з 79, якого вдарив в обличчя водій маршрутки, гуляє прекрасна Сашкина фотка. Хлопчик-Воїн в ДАПі. Її зробив Лойко. Ці фото тоді вразили світ. Прозорі здивовані очі і розтрощений, обпалений війною термінал.

Поранення Сашки було таким страшним, що в Дніпрі не давали жодного шансу на життя. Жодного. Як він вижив- знає лише Бог. І трохи лікарі Дніпра.

Загрузка...

Мені передали його львівські волонтери. Леся Мальків написала вночі: більше нікого просити, не залиште.

І я тягалась до нього в шпиталь. Просила, сварила, вмовляла, погрожувала. Повірити, що він не каліка. І він не один. Ми поряд. А він боявся даже заходити без мене на МСЕК. Так і сказав їм — я з Ірою тут буду. І ледь не впав, коли просили зняти взуття. І я хапала за руки лікарів.

Просила: будьте милосердними до нього, будьте обережними. Бо пластина в голові викликає сильні судоми. Не злякайте його недовірою. Поможіть нам жити. І лікарка- невропатолог майже розплакалась в коридорі від жаху, що цей хлопчик мав загинути в одну секунду від такого несумісного з життям поранення.

Може це неправильно, но я хочу, щоб ви побачили кого насправді вдарив в обличчя водій маршрутки.

Loading...

І кого не захистили люди. У мене сьогодні спитали з поліції- що ви хочете для водія.

Напевно я і справді нерозумна. Бо я сказала- справедливого покарання, а насправді повісить цього пихатого бика. За хуліганські дії і побиття воїна -інваліда 1 групи. Виписаного зі шпиталю в лютому 2020. Я хочу його повісить. Сама.

А ще я безмежно вдячна. До сліз і судом у горлі вам, святе воїнське братство. Що Ілля Шполянський взяв слухавку і зміг зрозуміти вмить все, що сталося. І зібрати вас, хлопчики.

Бо ви сила-силенна. Рідні наші. Братики

Loading...

Нагадаємо, У Миколаєві учасники бойових дій змусили стати на коліна водія маршрутного таксі №91, який побив і виштовхав з салону інваліда війни на Донбасі Олександра Безпалого.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook активіст Ілля Зелінський.

«Сьогодні прийшла інфа, що бійця 79-ки, інваліда війни, втратив око і частину черепа в зоні бойових дій, побив водій 91-го маршруту і виштовхнув з салону авто.

Вата початку раділа і писала, що нарешті прийшов їхній час і тд і тп, водій теж не довго перебував в променях слави. До міськради під’їхали учасники бойових дій та провели виховну бесіду », – сказано в повідомленні.

Активіст зазначив, що така ж доля чекатиме всіх, хто «перейде межу дозволеного».

За інформацією учасників АТО, водій побив і виштовхав з салону маршрутного таксі десантника Олександра Безпалого, оскільки не хотів везти його за пільговим посвідченням.

Іра Альчинська

Loading...