Вісті з полів, цього разу — німецьких! Ось, як виглядає карантин в Бремені та Гановері! Наш дорогий уряд же любить посилатися на досвід європейських країн…, — журналіст

Uncategorized

До речі, карантинні вісті з полів, цього разу — німецьких (ну наш дорогий уряд же любить посилатися на досвід європейських країн. Ну так я теж пошлюся на особистий досвід моїх брата з сестрою там).

Так ось, як виглядає карантин в Бремені та Гановері:

Загрузка...

— ніяких жорстких зобов’язань по носінню масок (якщо ти здоровий — навіщо тобі?)

— ніяких заборон на прогулянки — навпаки. Ніяких закритих парків та ін. Так, компаніями не можна, родинами — велкам, більше того, оскільки шанси заразитися гуляючи десь на вулиці мізерні — всіх закликають якраз БІЛЬШЕ ГУЛЯТИ! Так, саме гуляти, не швендяти ТРЦ чи ресторанами (вони здебільного закриті, хоча каву take away, як і їжу — без проблем);

— тестування за перших же ознак ГРВІ мобільною бригадою вдома;

— ніякого залякування поліцією — вона слідкує хіба за тим, щоб не збиралося великих компаній. Ніяких перевірок документів.

Loading...

Це якось трохи більше нагадує карантин здорової людини (сорі за каламбур), ні?

І так, в Німеччині смертність від covid-2019 одна з найнижчих (12 людей на мільйон), а ось кількість тестувань — одна з найвищих — близько 500 тисяч на тиждень.

Катерина Венжик

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...
Loading...