Депутатка яка захворіла на коронавірус розповіла, що не мoжнa робити в жoднoмy разі, коли дізнались що інфіковані

Uncategorized

У Мелітополі у депутата міської ради Ірини Славова аналіз ПЦР підтвердив коронавірус. Вона перебуває на домашньому лікуванні в ізоляції. Редакції сайту РІА-Мелітополь Ірина Михайлівна розповіла про симптоми цієї хвороби і попередила, чого ні в якому разі не можна робити тим, хто дізнається про зараження цим вірусом.

В даний час вся сім’я Славова ізольована. Однак за результатами аналізів коронавірус підтверджений тільки у Ірини Михайлівни. У чоловіка і дочки цей вірус не виявлено. Вони здорові.

Загрузка...

— Ні в якому разі, не бійтеся і не панікуйте. Це не якась зараза, а звичайна застуда. Все схоже на ГРВІ. Просто цей вірус ще не досліджений. У кожного різні симптоми. У мене, наприклад, тільки один день з суботи на неділю була температура 38, і один день кашель, також боліли очі і вже 3 дні я не відчуваю запаху. Один день болів шлунок. Але це, як я думаю, у кожного організму своя реакція на цей вірус. Коли всі симптоми пройшли і я навіть готова була вийти на роботу, прийшли результати тестів. І з’ясувалося, що у мене коронавірус. І, ось, тут-то у мене і почався панічний страх і атака до задишка. Я тепер розумію, чому люди вмирають. Їм, коли повідомляють, що у них коронавірус, вони тут же починають панікувати. Вони думають, що їх ніхто не вилікує. Просто потрібно слухати свій організм. Я розумію, що у мене проблеми з серцем, тому від паніки відчувала брак повітря. Все це пройшло, коли я заспокоїлася, — радить Ірина Славова.

Ірина Михайлівна також радить менше накручувати себе, переглядами повідомлень в соцмережах і в ЗМІ в період хвороби, а просто прислухатися до свого організму.

— Я на період хвороби вийшла з усіх чатів і соцмереж. У мене була така паніка, що я навіть швидку хотіла викликати. Але слава Богу, що я цього не зробила. Це зайве навантаження на мій організм. Я впоралася сама з собою. Думаю, що в реальності коронавірусів хворіє куди більше людей, ніж за статистикою. Якби мені тест не зробили, я б і не зрозуміла, що це коронавірус. Відчувала себе я нормально, а заразитися цим може кожен де завгодно. Адже закордоном в останні час я не була, — каже депутат.

До речі, Ірина Славова строго дотримувалася всіх карантинних правил: завжди носила захисну маску і однією з перших стала носити рукавички. На жаль, ці засоби захисту не допомогли уникнути хвороби.

Loading...

Джерело

Loading...