Про те як вберегтися від страшного недугу написано у Біблії! Які ще треба докази? (ФОТО)

Uncategorized

Друзі, я навів цитату з Святого Письма, які ще треба докази, щоб зберегти Наш Народ від можливих важких наслідків? (див. нижче)

Нам треба протриматись, розтягнути час, поки сформується суспільний імунітет , підготують лікарні, забезпечать мінімальну потребу в ліках, яких практично нема! Разом з тим ВІРУС-це шанс для нас зрозуміти цінність життя, важливість ближніх, замислитись над знищенням природи, продажем землі, адже вірус б‘є в першу чергу в тих містах і країнах де більше загазованість, нестача кисню, слабкіший зв‘язок з Вищими Силами, з Богом, з Творцем.

Загрузка...

Давайте допоможемо Природі, Виконаємо Біблійську настанову, відкладемо справи і убезпечимо Націю. Тільки дисципліна і відповідальність, усвідомлення взаємозалежності кожного від іншого, взаємозв‘язку держав і народів між собою, спасуть націю, дозволять Україні вийти на більш високий ступінь розвитку!

Що стосується медицини, то треба просто виконувати Конституцію.

А кошти? Їх вистачить-хай повернуть вкрадене і виведене з офшорів і медицина отримає понад 200 млрд.гривень!

Не створювати Верхню Палату Парламенту з Олігархів треба, пане Президент В.Зеленський, а заставити розрахуватись по боргам! Це можливо і потрібно для виживання Українського Народу! Кошти мають бути направлені не тільки на закупку всього за кордоном, а на Науку! Адже вона мала фінансуватись 1,7 відсотків ВВП, а по факту-0,2 відсотки-в 8,5 раз меньше!

Мають бути зупинені всі виплати в державному і комунальному секторах понад 5 мінімальних заробітних плат! Тимчасово! Законом! Без виключень — Президент, Міністри, Судді, Прокурори, СБУ, НАБУ, НАЗК, Депутати-всі! У нас розумні люди і все зрозуміють! Подивіться, що відбувається в найбагатшій країні світу, в Америці-вони не здатні економічно протистояти вірусу.

А ми зможемо, бо наша нація більш духовна і зможе РОЗУМОМ перемогти інфекцію, для чого треба забути про зактриття інфекційних лікарень, а прямо зараз почати в кожній області побудувати хоча б по одній новій!

Якщо китайці збудували за 10 днів під ключ, то ми хоча б за місяць маємо їх збудувати і оснастити найсучаснішим обладнанням!

Вірю, що це можливо!

Юрій Кармазін

Loading...
Loading...