В аптеках України з’являться тести на коронавірус! Названа ціна!

Uncategorized

Коронавірус можна буде виявляти за допомогою експрес-тестів!

Коронавірус COVID-19 скоро українці зможуть виявляти самостійно, якщо в аптеках з’являться спеціальні тести. Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко, розповівши скільки буде коштувати один експрес-тест. Коли тести на коронавірус можуть з’явитися у вільному доступі в Україні — в матеріалі Styler.

Загрузка...

На даний момент відомо, що в Україну з Копенгагена вилетіли додатково 50 систем. Кожна з них призначена для перевірки 100 зразків.

В аптеки ця партія тестів спрямовуватися не буде, але вони зможуть купувати їх самостійно. Ляшко розповів, що один тест на коронавірус буде коштувати близько 350 гривень.

Це не врятує від коронавіруса: лікарі дали несподівані поради
«Якщо з’являться — то зможуть. Зараз не зможуть. Вартість швидких тестів — близько 350 гривень», — відповів Ляшко на питання, чи зможуть українці вдома перевірити у себе наявність коронавіруса.

Чиновник також розповів, що цього тижня тести для виявлення коронавіруса будуть направлятися в обласні лікарні. Тоді як зараз всі аналізи проводяться тільки в столичних лабораторіях.

Loading...

В першу чергу, тест-системи доставлять в Дніпропетровську і Одеську області. Пріоритетними залишаються Закарпатська, Львівська та Чернівецька області.

Джерело

Loading...