Б0й0вики зізналися, як вели вогонь з “Градів” під українськими прапорами (ВІДЕО)

Uncategorized

Польовий командир терористів «ДНР» Ольга Качура, відома під кличкою «Корса», розповіла, як бойовики під її командуванням вели вогонь з РСЗВ «Град» під українськими прапорами.

За словами «Корси», в 2014 році бойовики для того, щоб накрити вогнем українські позиції під Горлівкою, нанесли на машини білу розмітку, встановили державні прапори України і перетнули лінію фронту. Про це терористка розповіла в інтерв’ю одному з пропагандистських видань.

Загрузка...

«Вийшла до крайнього блокпосту нашого, через посадку пройшли вглиб території, зайнятій противником, близько 20 кілометрів. І в 17 кілометрах від крайньої мети зробили постріли, виконали завдання».

Користувачі в коментарях сумніваються в правдивості історії, розказаної «Корсою», і відзначають, що пройти на 20 кілометрів углиб українських територій бойовики фізично б не змогли.

При цьому люди висловлюють припущення, що бойовики дійсно могли вести вогонь під українськими прапорами, але з зайнятих ними міст, щоб дискредитувати ВСУ в очах місцевого населення.

«Те, що їх на 20 км випустили б з Горлівки – це маячня, а ось виїхати і постріляти по місту з градів в українському розфарбуванні – це в масть», – коментують українці в соцмережі Твіттер.

Джерело

Loading...