Вся ця історія з переформатуванням уряду розпочата лише з однієї причини… Оборону буде зруйновано, і не руками РФії, — волонтер

Uncategorized

Вся ця історія з переформатуванням уряду розпочата лише з однієї причини — Авакову потрібен контроль над усім силовим блоком і всією правоохоронною системою. Він до цього цілеспрямовано і послідовно йде роками.

І знаєте, якщо зі скрипом, але все ж армія змирилася із законно обраним президентом, то в мене є сумніви, що вона підкориться незрозуміло ким і як призначеному «віце-прем‘єру з питань оборони».

Загрузка...

З призначенням Авакова на цю посаду можуть розпочатися дуже небезпечні тенденції в секторі безпеки і оборони, включно з переділом ринку озброєння, поверненням всякими пашинськими втрачених позицій, перетягуванням канатів і традиційними аваківськими спецопераціями з незаконними посадками і не дай боже жертвами.

Оборону буде зруйновано остаточно. Але не зусиллями російських спецслужб, а домашніми інтригами, багатоходовочками і ненаситними амбіціями і жадобою. І без того не надто моральні ЗСУ і СБУ, остаточно втратять залишки патріотизму і перетворяться на те, чим були до 2014 року, як це сталося з усією системою МВС.

Але про це вже ніхто не скаже, тому що піднімати голос проти людини, яка одноосібно прибрала до рук всю державну монополію на силу, стане надто небезпечно.

Жгітє.

Ольга Решетилова

Loading...