«Забєрітє нас атсюда!»: «Туристи Путіна» визнали, що не в змозі нічого протиставити атакам турецької армії у Сирії, втрати — вражаючі (ВІДЕО)

Uncategorized

Асадати незабаром можуть втратити Алеппо. Технічний рівень збройних сил Туреччини та армії Асада / Росії відрізняється в рази. Асад і союзники повністю втратили контроль за небом, вояки змушені ховатись як курки від коршуна.

Турецькі ВПС захопили повний контроль над повітряним простором північно-західної Сирії і безжально, розстрілюють сили Асада і його союзників, боєприпасів не шкодують. Російські військові визнали, що нічого не можуть протиставити атакам турецької армії в Ідлібі, зазначають Патріоти України. Вони вражені і розгублені. Мало не сльози проливають. Технічний рівень збройних сил Туреччини та армії Асада / Росії відрізняється в рази. І це ж не американці, це просто країна-член НАТО.

Загрузка...

За повідомленнями з лінії фронту, ні Росія ні Асад ні іранські «вартові Ісламу» не можуть нічого протиставити наступу Туреччини в Ідлібі.

За словами експертів, найближчим часом очевидно, що друге найбільше місто Сирії — Алеппо буде оточений і заблокований.

Напередодні, 29 лютого, турецьких сили вельми успішно просувалися. Контрнаступ почався на новій ділянці — в долині Сахль-ель-Габ і передгір’ях Джебаль аз-Завія, які знаходяться на півночі провінції Ідліб. Про це повідомив російський Telegram-канал «Рибар» з посиланням на місцеві джерела. За даними ресурсу, асадівці вже втратили контроль над трьома населеними пунктами: Дакмаком, Зукумом і Кяфр Увейдом.

В ніч з 29 лютого на 1 березня турецька армія продовжувала нищити ворожі позиції та оперативні тили противника ,як з повітря так і наземними ударами.

За останні дні вбито більше 2100 асадістів. Знищено 94 танків, 37 гаубиць, 28 ракетних систем, близько 300 машин серед них 17 бронемашин. Обстріляні авіабази, сховища з хімічною зброєю.

Джерело

Loading...