Просто зараз! Бунт в Харкові! Лунають постріли та вuбухи! Вже є поранені (ВІДЕО)

Uncategorized

У Харкові у ході конфлікту на в’їзді на ринок Барабашово у четвер, 27 лютого, відбулися зіткнення, в результаті є постраждалі.

В ході зіткнень, відео яких публікують в соцмережах, чутні звуки пострілів, а також вибухи.

Загрузка...

За повідомленням видання АТН група підприємців охороняла огородження на дорозі. До них підійшли кілька десятків молодиків в уніформі без розпізнавальних знаків і вступили в бійку.

Вони спробували знести загородження, погрожували підприємцям зброєю, імовірно, травматичною, а потім сталася стрілянина і був розпилений сльозогінний газ.

Як пише Інтерфакс-Україна, силове протистояння почалося через будівництво дороги.

«Група людей у камуфляжі з закритими обличчями забезпечує демонтаж арки. Вони використовують газ. З боку підприємців кілька постраждалих. Зараз (робочі, — ред.) почали зрізати опору автогеном, хоча під нею маса людей. Поліція на місці, але не втручається», — повідомив прес-секретар ТЦ Барабашово Сергій Зайцев.

Повідомляється, що в ході зіткнень декілька людей отримали поранення.

«У двох опіки очей. Їм надали допомогу на місці. Ще у двох — опіки рук і ніг. Зі слів потерпілих — від світлошумової гранати. Їх повезли в лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги», — розповів директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

Loading...

Джерело

Loading...