Хлопці натрапили на пару реалізаторів «дурі». Одного скрутили, інший зумів втекти. Але. Тікаючи він загубив ніколи не вгадає що…

Uncategorized

Група молодих спортсменів почала робити рейди біля навчальних закладів свого міста і затримувала закладачів наркотиків. Почали це робити вони після того, коли їм 11-класник вихвалявся, що може легко дістати круті наркотики. Затриманих хлопці тихо здавали поліції. Поліція голосно писала на офіційній сторінці, як вона затримує наркодилерів по місту, з фоточками і т.д..

В одному з таких рейдів хлопці натрапили на пару реалізаторів наркотиків, одного скрутили, інший зумів втекти.

Загрузка...

Але. Тікаючи він загубив ніколи не вгадає що — посвідчення офіцера поліції. Спортсмени викликали ТОР і здали їм затриманого, а також документи поліцейського.

Справа набула розголосу. Станом на 18 лютого поліція «проводить перевірку», і вже не приписує собі затримання, а пише про спортсменів.

Поліцейський, який загубив своє посвідчення, загубив ще й свій телефон. Йому 24, він служить з грудня 18 року вже в реформованій поліції. В телефоні кадри, на яких поліцейський залучає дітей до наркотиків.

Тегнув би тут Сашка Гогілашвілі, який після свого призначення у вересні в МВС на посаду заступника Авакова по «державній політиці з офіційного обігу наркотиків» просив мене допомагати йому в священній боротьбі з наркотиками, та в процесі написання цього посту виявилося, що пан Сашко видалив мене, очевидно, за критику свого керівника і творця реформи поліції Авакова.

Rodion Shovkoshytnyi

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Loading...

Все буде Україна!

Loading...