Гончарук назвав кандидата на посаду міністра окупованих територій (ФОТО)

Uncategorized

Міністерство окупованих територій може очолити Резніков!

Посада міністра окупованих територій була запропонована представнику України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Олексію Резнікову. Про це заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук в програмі «Факти тижня» на телеканалі ICTV, передає РБК-Україна.

Загрузка...

За словами глави уряду, після розділення Міністерства ветеранів та окупованих територій, новостворене відомство може очолити Резніков. Гончарук додав, що найближчим часом може внести в парламент подання на його призначення.

«Також ми прийняли рішення про розділення Міністерства ветеранів та окупованих територій. Буде окреме міністерство. Ми запропонували цю позицію відомому юристу Резнікову.

Я не виключаю, що вже найближчим часом я внесу, а парламент підтримає це кадрове призначення», — заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України ухвалив рішення про створення Міністерства з питань окупованих територій шляхом розділення Міністерства ветеранів та окупованих територій.

В уряді вважають, що нове міністерство дозволить ефективніше працювати над питаннями роботи з людьми, які залишилися на окупованих територіях та з переміщеними особами.

Джерело

Loading...