Прошу розголосу! Є інсайд! Враховуючи теплий діалог, Зеленського з РФією, дуже схоже на правду, — Білецький

Uncategorized

«За поки що неперевіреною інформацією від джерела з Кабміну стало відомо, що 11-12 лютого на дамбу біля смт. Чаплинка Херсонської області вирушає комісія оглядати Північно-Кримський канал і вирішувати питання відновлення постачання води до Криму. Хотів би сподіватися, що цей інсайд не підтвердиться, але враховуючи теплий діалог, який будує Зеленський з Росією, інформація дуже схожа на правдиву», — написав Білецький.

Білецький висловив сподівання, що інформація виявиться недостовірною. Він також зазначив, що Крим отримував біля 85% прісної води саме з Північно-Кримського каналу, а перекриття принесло Росії серйозні проблеми і грошові втрати.

Загрузка...

«І, якщо це правда, по-перше хочу нагадати, що Крим отримував біля 85% прісної води саме з Північно-Кримського каналу, а перекриття принесло Росії серйозні проблеми і грошові втрати. Забезпечувати ресурсом територію, визнану окупованою всіма можливими документами – рішення, що заслуговує на статтю Державна зрада, відставку Кабміну та імпічмент президента. Всі небайдужі – перевіряємо інформацію, слідкуємо за перебігом подій і будьмо готові вирушати на місце, щоб завадити пособникам окупантів! Прошу поширення», — написав Білецький.

Андрій Білецький

Loading...