Ось вам і «какая разніца»! «Слуга народу» назвав Крим російським і запропонував продавати туди воду (ВІДЕО)

Uncategorized

Народний депутат України від «Слуги народу», голава бюджетного комітету Верховної Ради Юрій Арістов озвучив ідею заробляти, продаючи воду в анексований Крим.

Маючи на увазі півострів, Арістов сказав про продаж «у Росію», проте потім виправив свою помилку. Відповідний коментарі нардеп дав журналістам проєкту «Схеми», передає «Крим.Реалії».

Загрузка...

«Була ідея – продавати воду. Ізраїльтяни продають воду практично до воюючої країни, вони заробляють. Ось й у нас була ідея, наприклад, продавати воду в Росію», – сказав Арістов.

На уточнююче запитання, куди саме в Росію, Арістов відповів: «Йшлося про Крим». Після ще одного уточнення щодо належності півострова він сказав: «Крим, звичайно, наш».

Окупанти відреагували на слова політика. Так, «депутат Держдуми Росії від кримського регіону» Михайло Шеремет заявив, що відновлення подачі дніпровської води Північно-Кримським каналом стане «тестом на політичну зрілість» для України, передає «РИА Новости».

«Офіційних звернень із цього приводу не надходило. Але ми будемо вітати, якщо українська влада нарешті поверне обличчя в сторону економіки, а не вирішення своїх нагальних завдань і цілей», – сказав Шеремет.

«Вони зможуть не тільки заробляти гроші, але і ще відновлять свої землі в Херсонській області, які прийшли в непридатність із перекриттям Північно-Кримського каналу, і сільське господарство», – стверджує представник окупаційної «влади».

Шеремет вважає, що продаж Україною води міг би стати «взаємовигідним співробітництвом». «Якщо це буде підкріплено якимись конструктивними діями і діалогом, а не просто порожніми словами», – сказав «депутат».

Незаконний віце-спікер кримського парламенту Володимир Бобков зі свого боку відповів, що «здоровий глузд у цих висловлюваннях є, але до реалізації справа не дійде», пише «Царьград».

Loading...

Він назвав Україну ненадійним постачальником. Крім того, поставки води в Крим вимагають серйозних вкладень у відновлення втраченої інфраструктури.

Джерело

Loading...