Потрібен розголос! Бандформування терopuзують цілі села! Люди благають про допомогу!

Uncategorized

Звернення громади с. Сорочине, що входить до Шульгівської сільради Петриківського району Дніпропетровської області на ім’я генпрокурора України — Руслана Рябошапки і міністра внутрішніх справ — Арсена Авакова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Олена Синицина.

У зверненні на ім’я Генпрокурора і міністра МВС йдеться про те, що жителі с. Сорочине (сільський голова А.П.Шовкопляс) 17січня 2020 року екстрено зібрали громаду села з питання протидії розгулу бандформувань на її території.

Загрузка...

Бездіяльність поліції призвела до того, що протягом 2019 року жителі с. Сорочине неодноразово піддавалися розбійним нападам із застосуванням тортур, холодної та вогнепальної зброї. Кримінальні справи по даних злочинах місяцями лежать без належного оперативного супроводу і розслідування. Потерпілі самостійно збирають всі дані, що стосуються злочинів і передають їх поліції, але і ці дані ігноруються.

«Ми втратили віру в захист та допомогу правоохоронних органів і змушені розраховувати тільки на власні сили.

На цей вимушений захід ми йдемо заради безпеки своїх сімей. У зв’язку з цим, повідомляємо вам: з числа мешканців с.Сорочине створені і вже працюють місцеві загони самооборони для патрулювання території села, та охорони громадського порядку.

А для захисту життя, здоров’я, домоволодінь, та майна, мешканці села вимушені використовувати власну мисливську зброю, як це дозволяє чинне законодавство» — йдеться у зверненні.

Loading...

Джерело

Loading...