Нова концепція влади про зменшення напруги з країною — агресором…, — Геращенко

Uncategorized

Нова концепція влади про зменшення напруги з краіною — агресором ( хоч не Україна створила цю напругу, а РФ , відшматувавши Крим і Донбас) відкрила наші кордони для співаків режиму Путіна .

Щодня з’являється інфо, що актьорішки , які вчора рвали горло за анексію Криму і кривлятися на окупованому півострові, тепер вільно приїжджають до нас для зйомок в кварталівських серіалах чи головному шапіто країни. Й антикорупціонери не бачать в цьому ані конфлікту інтересів, ані кіноторгівлі з РФ на крові.

Загрузка...

« Європейська Солідарність» жорстко реагує на кожен факт порушення українського кордону тими, хто незаконно відвідував Крим , Отримали низку відповідей на наші запити.

1. Після публічного скандалу СБУ таки заборонила на три роки в’їзд в Україну журналістам пропагандистської російської помийки « Звєзда», засновником якого є МО РФ. Питання , як їх взагалі могли впустити в Україну — залищається відкритим.

2. Більш пікантними є відповіді Державної прикордонної служби щодо гастролей Доктора Албана і блогєрши Мітрошиноі ( обоє заробляли рублі в окупованому Криму). Зверніть увагу, що в своїх відповідях ДПС сором‘язливо називають порушників « особами, про які йшлося у запиті», оминаючи прізвища осіб, яких НЕЗАКОННО впустити в країну. Ще більш цікаві інші деталі відповіді.

Якщо після публічного скандалу блогерші таки вліпили заборону на в‘ізд в Україну, то Доктор Албан , який публічно зізнався , що потрапив до Київа виключно після особистого втручання Зеленського, може і далі виступати в кварталі. В листі йдеться, що в системі прикордонної служби вже в грудні йому не було заборони на в’їзд, й при виїзді йому заборону вже не ставили .

Тобто, всі партнери кварталу можуть і далі порушувати українські закони, плювати на наші кордони, принижувати територіальну цілісність і суверенітет, заробляти брудні рублі на окупованих територіях, але нова влада радо чекатиме їх в Києві на записі своїх концертів.

Iryna Gerashchenko

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *