Семенченко Зеленському: «Не робіть цього пане Президенте! Женіть радників які не розуміють що творять!

Uncategorized

Так, Мінські угоди — спадщiна від Порошенка. Так, вони стали можливі тільки після Іловайська та Дебальцеве — оточень, створити які Путіну допомогали Порошенко з Муженком. Але не обовязково треба це спадок приймати.

Мінські угоди не ратифікованi українським парламентом і не є частиною українського законодавства. Всі волання «а от ООН визнав», «а ось ЄС визнав» не є для України керівництвом до дії.

Загрузка...

У Мюнхені гарантували безпеку Чехословакам. У Будапешті гарантували безпеку Україні. Чого варті ці гарантії?

Ми повинні керуватися інтересами України і власним законодавством. Хочемо бути «Ізраїлем в обороні своєї країни» — так Ізраїль неодноразово плював на ті папірці які були не в їх інтересах!

На виборах президент Зеленський чітко висловив свою позицію по відношенню до амністії і особливого статусу (а значить «народної міліції» і «народним судам» на окупованих територіях).

Він заявив що вони для нього неприйнятні. Впровадження нелегітимного Мінська, який анонсує міністр закордонних справ України — шлях до громадянської війни всередині країни. До протистояння і хаосу в Державі. До грабежів українців які почнуть амністовані російські «найманці в законі».

Нам треба уникнути цього.

Не робіть цього пане президенте! Не міняйте своєї позиції i женіть радників які не розуміють що творять!

Семен Семенченко

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *